Doel Sumbang Sono Ka Kodim (Sare Wae)

Doel Sumbang   Sono Ka Kodim (Sare Wae)
Doel Sumbang Sono Ka Kodim (Sare Wae)

Type : mp3
Tag : Doel Sumbang
Size : 1 MB
Rating :

*Download link on below







Similar Post


Search Result

Doel Sumbang Mp3 - song list - Free Mp3 search, download music ...
Doel Sumbang - Sono Ka Kodim [Sare Wae] 4: 8. Doel Sumbang - Awewe Sapi Daging: 7: 9. Doel Sumbang - 1001 Jalan: 2: 10. Doel Sumbang - Gunung Bromo: 5: 11.

Khudi Ka Sare Nihan Shehzad Roy Mp3 - song list
Mp3Bear.com has latest free khudi ka sare nihan shehzad roy songs. playlist sign up / login. ... Doel Sumbang - Sono Ka Kodim [Sare Wae] 4: 14. Apney Ulloo- Shehzad ...

Doel Sumbang - Nani - YouTube
Kunaon aruh neng Nani teuh ambek-ambekan wae ... Nuhun kang Subang tos upload lagu-lagu Doel Sumbang na. ... moal payu maneh nani ka urang kuningan ...

Doel Sumbang - Pagetreng - YouTube
bener..tong asal megatkeun hubungan wae, komo cuma gara2 ekonomi mah aduhh. ... 5:34 DOEL SUMBANG-Sono ka kodim by Ranggalawe1 74,840 views

Kumpulan Mp3 Lagu Sunda Doel Sumbang Bagian Kaopat | Trinidad ...
sakitu wae tataluna pruuuuunk ayeunamah geolkeun . PENYANYI : DOEL SUMBANG Doel Sumbang Sono Ka Kodim (Sare Wae) : Nani: ... DOEL SUMBANG Doel Sumbang Sono Ka Kodim (Sare Wae) : Sono Ka Kodim: PENYANYI : DOEL SUMBANG Doel Sumbang Sono Ka Kodim (Sare Wae) : Sumedang:

SundaBlog: MP3 Degung & Doel Sumbang
... sono ka kodim . hatur nuhun.. 1/29 ... ari lagu kang doel sumbang nu lebetna napak tilas ka tanah suci ... lagu kang doel s anu lirikna "heuay hudang sare subuh ...

SundaBlog: September 2006
Doel Sumbang? Pasti sarerea ge ... Kritik ka tentara baris kapanggih dina lagu 'Sono ka Kodim', ... Najan mungkin wae teu ngarugikeun ka urang sacara langsung, ...

Agustus | 2010 | obat awet ngora
mangga bilih aya anu peryogi kantun di pencet wae. mp3 sunda. Doel Sumbang 1. AI (4:01) 2. ... Sare = Tidur. Sarebu = Seribu. ... SESEBUTAN KA JALMA, ...

Kompilasi Hits Pop Sunda [Archive] - Indowebster Forum - Dari kami ...
Doel Sumbang - Ceu Romlah ... aa doky atanapi saha wae.. punten pang uploadkeun lagu2 si teteh detty kurnia ... pami sono ka salira ...

BODOR CAWOKAH SUNDA ( bocah sunda ) | Facebook
Aya budak rarayna mirip siga bapa na..eta budak tiap pamentana di tedunan wae ku bapana.nepi ka hiji ... kuring didieu sorangan sono ka ... Mimiti sare mah ...

Share this article :
 

Poskan Komentar

Labels

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. tentang kenangan - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger